TV

Abonohuni ne sherbimin TV te SKY ELBASAN. Aty do te gjeni paketat televizive te pershtatshme per ju dhe familjen tuaj me cmimet me konkuruese.

Internet

Tashme interneti eshte nje domosdoshmeri per te gjithe ju. SKY ELBASAN ua ofron kete sherbim me tarifat me te ulta dhe me cilesine me te mire.

Na kontaktoni

Lagja: Brigada 17 Sulmuese

Rruga: Cercis Topulli

Pallati: 106

Tel: 054 25 9793

Cel: 069 97 69450

Email: info@skyelbasan.al

SKY ELBASAN si gjithmone ne shtepite tuaja.
Tashme SKY ELBASAN me sherbimin TV te digjitalizuar dhe me ofertat me te mira per ju dhe familjet tuaja. Sherbimin Internet me tarifat me ulta dhe cilesine e sherbimit me te larte.

Per te pare kontraten e pajtimtarit per sherbimin e internetit   kliko ketu...

Per te pare treguesit e cilesise per sherbimin internet   kliko ketu...

Udhezues rreth incidenteve me te zakonshme te sigurise   kliko ketu...